Ik ben er nog steeds!


Het is een moeilijke tijd voor ons allemaal. Iets wat niet zichtbaar is, maakt het leven moeilijk voor ons en het weer geeft ons metaforisch de vinger. Hoe leuk zou het daar zijn, zittend op een terrasje te zitten met een koffie of met onze vrienden in de tuin of ergens aan zee…
Ondanks alles moeten we allemaal op een of andere manier doorgaan. Op zoek naar dingen die onze dag wat vrolijker maken. Ja, het is klote.
Hoewel ik enige tijd geleden uit Duitsland naar Nederland ben verhuisd, denk ik niet dat ik mijn vrienden en familie ooit zo gemist heb als nu. Het knaagt aan de kern dat ik ze niet kan bezoeken, dat ik ze niet in mijn armen neem om nog duidelijker te maken hoeveel ik van ze hou. En toch zijn we nu ongelooflijk verbonden. We wisselen regelmatig, misschien zelfs vaker dan gewoonlijk, uit hoe ze het doen en wat ze doen. Dit is precies wat je uit deze hele situatie moet meenemen. Om mensen meer te waarderen. Of een glimlach. Een glimlach van een verkoper die, hoewel hij volledig overwerkt is, toch een glimlach op zijn lippen heeft of een bloemenverkoopster die de dag gewoon wat vrolijker maakt met haar vrolijke manier.
Ik probeer een beetje licht in het donker te brengen met mijn kunst. Op dit moment kan ik mijn creaties niet op een markt aanbieden en toch ben ik niet gestopt met creëren. Mijn creativiteit is mijn licht en mijn houvast in deze periode en ik wil dit graag met jullie delen. Dus ik ben nog steeds hier.
Wat ik wil zeggen is …
Blijft positief en natuurlijk gezond.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *