Start

Missie en Visie

Eyecatcher Creations verwoordt creativiteit in beelden op het canvas of in klei voor de ´Beeldlezer´: beelden komen voort uit de verbeelding, vaak vanuit de mysterie van de emotie en het gevoel. Aansluiting bij deze verbeelding, kan alleen door hen gevoeld worden die meegaan in die beleving; het gecreeerde beeld wordt gelezen en gevoeld en geeft invulling aan ruimte en laat de tijd verdwijnen in het beeld. Met deze visie hoopt Eyecatcher Creations hen te bereiken die hun inbeelding concreet willen maken.

Fantasie is belangrijker dan kennis, want kennis is beperkt.

-Albert Einstein

Fantasie en creativiteit gaan hand in hand. Dit gaat over het verbeeldingsvermogen. Het voorstellen van wat zou kunnen zijn. Of het nu verborgen is in een witte doek of in een stuk boetseer klei.

The next level of creativity

De realisatie van de visie of het idee. De rest van de wereld laten zien en ook laten voelen wat mij als kunstenaar bezielt. Om een sfeer te creëren die de kijker gelukkig maakt of hem naar een mysterieuze wereld leidt. Met sterke kleuren, spannende contrasten en ook licht wil ik je meenemen in de grenzeloze wereld van kunst en creativiteit.